Puhu kanssamme
Status:

Pipedrive

Slack-integraatio

Slackin ja Pipedriven integrointi on hyvä tapa pitää tiimisi ja esimiehesi ajan tasalla tiimisi Pipedrive-tehtävistä - vaikka heillä ei olisi Pipedrive-tiliä!

Integroinnin avulla voit tarkemmin sanottuna:

• jakaa Pipedrive-yhteyshenkilöitä ja yhteystietoja
  • lähettää automaattisesti lisättyjä kauppoja
  • lähettää henkilökohtaisia päivityksiä kauppojen tiloista käyttäjille
  • tarjota jatkuvaa syötettä voitetuista kaupoista
  • etsiä yhteyshenkilöitä Pipedrivesta Slack-komennolla /pipedrive

Miten aloittaa

Mene asetussivullesi ja valitse 'Slack-integraatio':

Yhdistä sitten tilisi Pipedriveen näin:

Ja valmista! Samalta Slackin asetussivulta voit määrittää, mistä haluaisit raportin ja mihin kanavaan, käyttämällä pudotusvalikoita ja valintaruutuja.

Pääkäyttäjänä voit valita raportoinnin kaikista tiimisi toimista. Tavalliset käyttäjät voivat valita raportin ainoastaan omista toimistaan.

Kaikki käyttäjät voivat etsiä ja jakaa yhteyshenkilöitä Slackissa Slack-komennolla /pipedrive

Nyt voit lopettaa ajan haaskaamisen iänikuiseen manuaaliseen raportointiin ja siirtyä sen sijaan automaattiseen Slackin käyttöön!