Slack-integratie

De Slack-Pipedrive-integratie vormt een prachtige manier om je team en managers op de hoogte te houden van je Pipedrive activiteiten - zelfs als deze geen Pipedrive-account hebben!

Je kunt deze integratie gebruiken om:

• Pipedrive-contacten en contactgegevens te delen
  • Automatisch aanvullende details te melden
  • Updates van dealstatussen persoonlijk aan gebruikers te melden
  • Een lopend verslag leveren over verworven deals
  • Contacten in Pipedrive te doorzoeken met het Pipedrive Slack-commando

Voor meer informatie over wat de Slack-Pipedrive-integratie, of “Dealbot”, kan doen voor jou, zie hier onze blogpost (met een introductievideo!).

Hoe je begint

Ga naar je instellingenpagina en selecteer “Slack-integratie”:

Breng als volgt de koppeling met je account in Pipedrive tot stand:

En je bent al op weg! Op dezelfde instellingenpagina voor Slack kun je bepalen wat je zou willen rapporteren en op welk kanaal, met behulp van de vervolgmenu's en de selectievakjes.

Als Beheerder kun je besluiten te rapporteren over alle acties van je teams. Normale gebruikers kunnen alleen rapporteren over eigen acties.

Alle gebruikers zullen ook in staat zijn om op contacten te zoeken en deze te delen in Slack met het /pipedrive Slack-commando

Nu hoef je niet langer meer tijd te verkwisten aan handmatige rapportages en kun je het automatisch laten plaatsvinden!