Slack-integratie

De Slack-Pipedrive-integratie vormt een prachtige manier om je team en managers op de hoogte te houden van je Pipedrive activiteiten - zelfs als deze geen Pipedrive-account hebben!

Je kunt deze integratie gebruiken om:

• Pipedrive contacten en contactinformatie door te geven
  • Automatisch aanvullende details te melden
  • Updates van deal-statussen persoonlijk aan gebruikers te melden
  • Een lopend commentaar te leveren over verworven deals
  • Contacten in Pipedrive te doorzoeken met het /pipedrive Slack-commando

Hoe je begint

Ga naar de pagina Instellingen en selecteer “Slack-integratie”:

Breng als volgt de koppeling met je account in Pipedrive tot stand:

En je bent al op weg! Op dezelfde pagina met instellingen voor Slack kun je bepalen wat je zou willen rapporteren en op welk kanaal, met behulp van de vervolgkeuzelijsten en de selectievakjes.

Als Admin-gebruiker kun je besluiten te rapporteren over alle acties van je teams. Normale gebruikers kunnen alleen rapporteren over eigen acties.

Alle gebruikers zullen ook in staat zijn om op contacten te zoeken en deze te delen in Slack met het /pipedrive Slack-commando

Nu hoef je niet langer meer tijd te verkwisten aan handmatige rapportages en kun je het automatisch laten plaatsvinden!