Welke browser is het beste voor Pipedrive?

Pipedrive werkt wel met de meeste browsers, maar om het meeste te halen uit Pipedrive op je computer is het het beste om Mozilla Firefox of Google Chrome te gebruiken.

Voor de optimale ervaring is het het beste om de meest gebruikelijke standaard browsers te vermijden (zoals Internet Explorer, Edge en Safari). Zij zullen wel werken met Pipedrive, maar Firefox en Chrome zullen je over het algemeen iets beter functioneren.

Let op: Pipedrive ondersteunt deze browsers niet rechtstreeks. Dit artikel is alleen bedoeld al richtlijn welke browsers het beste werken met de Pipedrive web-applicatie.