Hoe je gegevens uit Pipedrive kunt exporteren

Het exporteren van gegevens uit Pipedrive is bijzonder eenvoudig!

Ga eerst naar je instellingen, klik dan op het tabblad 'export’ aan de linkerzijde.

Je komt dan op de volgende pagina terecht:

Selecteer wat je wilt exporteren uit het menu bovenaan - momenteel kun je Deals, Organisaties, Personen, Producten, Activiteiten en Notities exporteren. Als je een aantal verschillende categorieën wilt exporteren, kun je ze het beste hiervandaan apart, of in bulk vanuit de Lijstweergave exporteren.

Zodra je hebt gekozen wat je wilt exporteren, klik je op CSV of Excel, op grond van wat je zou willen exporteren.

Je exportbestand verschijnt dan in de lijst "Exports beschikbaar om te downloaden”, met een groene "Download" knop, helemaal rechts op het scherm:

Download je file en je bent klaar!