iOS: Handmatige datasynchronisatie

Pipedrive synchroniseert regelmatig automatisch, maar als u haast heeft, of u net iets belangrijks hebt geüpdated, kunt u handmatig uw gegevens synchroniseren, zodat de gegevens op uw Pipedrive mobiele app overeenstemmen met de gegevens op uw Pipedrive web-app op uw computer, zodat beide perfect gesynchroniseerd zijn.

Hoe gebeurt dit?

Klik op de “Meer” knop rechtsonder (met de drie stippen), zo komt u op uw mobiele instellingenpagina terecht.

Klik hier op “Data synchroniseren” in het menu en u bent klaar!