iOS: contacten SMS-en uit de app

Wil uw contact voor een deal liever een SMS-bericht ontvangen? Een SMS-bericht sturen aan een contactpersoon voor een deal is bijzonder eenvoudig! Als u een deal hebt die openstaat, klik dan op het contact (of ga direct naar de pagina van het contact), klik op de tekstballon en schrijf uw bericht.

U moet svp overwegen dat dit alleen werkt met het standaard telefoonnummer dat aan het contact werd toegevoegd, en zal dit niet automatisch een telefoonnummer bellen dat zich in de aangepaste velden of in notities op de pagina van dat contact bevindt. De normale gesprekskosten zullen ook op het gesprek van toepassing zijn.