Kan ik gebruikmaken van de functies van het Gold-abonnement tijdens mijn gratis proefperiode van Pipedrive?

Ja. Tijdens je proefperiode kun je gaan naar Instellingen > Facturering, en omschakelen naar het Gold-abonnement door te klikken op de Abonnementen wijzigen knop die je daar vindt. Je zal in staat zijn gratis van het Gold-abonnement gebruik te maken tot het einde van je proefperiode. Als je niet met het Gold-abonnement verder wilt gaan, wanneer je abonnement van gaat beginnen, kun je omschakelen naar het Silver-abonnement onder Instellingen > Facturering voordat je proefperiode verlopen is.