Waarom kan ik de deals van mijn collega's niet zien in de Pijplijn?

Controleer of uw filter zo is ingesteld, dat u de deals van uw collega's kunt zien. De eenvoudigste manier waarop u dit doet is door een van de standaardfilters te selecteren met “iedereen” of “(naam van uw collega)”. Andere aangepaste filters kunnen ook deze deals zichtbaar maken. De filtervervolgkeuzelijst bevindt zich rechtsbovenaan het scherm. Let op, normale gebruikers kunnen beperkte zichtbaarheid hebben voor bepaalde gegevens, als dit zo is ingesteld door de eigenaar daarvan of een Beheerder.

Naast de filtervervolgkeuzelijst vindt u ook de pijplijnvervolgkeuzelijst. Als u meerdere Pijplijnen in de account heeft, moet u zorgen dat u hier de juiste Pijplijn hebt geselecteerd, in combinatie met het juiste filter om de deals te vinden.