Waarom kan ik de deals van mijn collega's niet zien in de Pijplijn?

Controleer of je filter zo is ingesteld dat je de deals van je collega's kunt zien. De eenvoudigste manier waarop je dit doet is door een van de standaardfilters te selecteren met “iedereen” of “(naam van je collega)”. Andere aangepaste filters kunnen ook deze deals zichtbaar maken. Het filtervervolgmenu bevindt zich rechtsbovenaan het scherm. Let op, normale gebruikers kunnen beperkte zichtbaarheid hebben voor bepaalde gegevens, als dit zo is ingesteld door de eigenaar daarvan of een Beheerder.

Naast het filtervervolgmenu vindt je ook het pijplijnvervolgmenu. Als je meerdere Pijplijnen in de account hebt, moet je zorgen dat je hier de juiste Pijplijn hebt geselecteerd, in combinatie met het juiste filter om de deals te vinden.