Kan ik standaardkolommen instellen voor al mijn gebruikers in de lijst?

Ja, als je een filter aanmaakt in de lijstweergave heb je de optie om de geselecteerde kolommen met het filter op te slaan. Als je deze optie selecteert en dit filter door een andere gebruiker wordt benut, zal dit de kolommen oproepen die werden ingesteld met die filterweergave. Als het filter is ingesteld op “gedeeld”, is dit toegankelijk voor alle gebruikers.