Waarom kan ik de items van mijn collega's niet zien in de lijst?

Controleer of je filter zo is ingesteld dat de gegevens van je collega's zullen worden afgebeeld. De eenvoudigste manier waarop je dit doet is door een van de standaardfilters te selecteren met “iedereen” of “(naam van je collega)”. Door andere aangepaste filters kunnen deze items ook zichtbaar gemaakt worden. Het filtervervolgmenu bevindt zich rechtsbovenaan het scherm. Let op, normale gebruikers kunnen beperkte zichtbaarheid hebben voor bepaalde gegevens, als dit zo is ingesteld door de eigenaar daarvan of een Beheerder.