Waarom kan ik de items van mijn collega's niet zien in de lijst?

Controleer of uw filter zo is ingesteld dat de gegevens van uw collega's worden afgebeeld. De eenvoudigste manier waarop u dit doet is door een van de standaardfilters te selecteren met “iedereen” of “(naam van uw collega)”. Door andere aangepaste filters kunnen deze items ook zichtbaar gemaakt worden. De filtervervolgkeuzelijst bevindt zich rechtsbovenaan het scherm. Let op, normale gebruikers kunnen beperkte zichtbaarheid hebben voor bepaalde gegevens, als dit zo is ingesteld door de eigenaar daarvan of een Beheerder.