Hoe kan ik de lijst volgens mijn wensen aanpassen?

Het is mogelijk te kiezen welke kolommen je zichtbaar wilt hebben in de lijst door te klikken op het tandwielpictogram rechtsboven in de lijst en je selectie uit te voeren welke velden moeten worden afgebeeld. Je kunt ook de volgorde van de kolommen wijzigen door deze op de gewenste plaats te slepen en te plakken, evenals de rijen van de lijst te sorteren tot drie kolommen (Shift-toets ingedrukt houden). Het is ook mogelijk om aangepaste filters aan te maken om gepersonaliseerde weergaven per gebruiker te maken.