Hoe kan ik de lijst volgens mijn wensen aanpassen?

Het is mogelijk te kiezen welke kolommen u zichtbaar wilt hebben in de lijst door te klikken op het tandwielpictogram rechtsboven in de lijst en uw selectie uit te voeren welke velden moeten worden afgebeeld. U kunt ook de volgorde van de kolommen veranderen door deze te slepen en te plakken op de gewenste plaats, evenals het sorteren van de rijen van de lijst tot drie kolommen (Shift-toets ingedrukt houden). Het is ook mogelijk om speciale filters aan te maken om gepersonaliseerde weergaven per gebruiker te maken.