Waarom kan ik niet al mijn items groepsgewijs bewerken?

Lijstweergaven laden maar 100 items per keer. Hierdoor kan Pipedrive efficiënt functioneren in je webbrowser. Als je bijvoorbeeld 500 items wilt bewerken, kun je doorgaan met omlaag bladeren om de volgende items te laden, totdat alle items zichtbaar zijn en dan de groepsgewijze bewerking uitvoeren, of je kunt het proces 5 maal herhalen met de 100 ladende items. Let op, dat je bovenaan de lijst kunt zien hoeveel items zichtbaar zijn in de lijst, en dat je kunt zien hoeveel items geselecteerd zijn bovenaan het venster Groepsgewijs bewerken, aan de rechterzijde van het scherm.
Als je graag grote hoeveelheden gegevens wilt updaten, dan kan het de moeite waard zijn om te overwegen dit te doen via een exportfunctie (Instellingen/Gegevens exporteren) en importfunctie (Instellingen/Gegevens importeren).