Waarom kan ik niet al mijn items groepsgewijs bewerken?

Lijstweergaven laden maar 100 items per keer. Hierdoor kan Pipedrive efficiënt werken in uw webbrowser. Als u bijvoorbeeld 500 items wilt bewerken, kunt u doorgaan met omlaag bladeren om de volgende items te laden, totdat alle items zichtbaar zijn en dan de groepsgewijze bewerking uitvoeren, of u kunt het proces 5 maal herhalen met de 100 ladende items. Let op, dat u bovenaan de lijst kunt zien hoeveel items zichtbaar zijn in de lijst, en dat u kunt zien hoeveel items geselecteerd zijn bovenaan het venster Groepsgewijs bewerken, aan de rechterzijde van het scherm.
Als u graag grote hoeveelheden gegevens wilt updaten, dan kan het de moeite waard zijn om te overwegen dit te doen via een exportfunctie (Instellingen/Gegevens exporteren) en importfunctie (Instellingen/Gegevens importeren).