Hoe kan ik groepsgewijs bewerken in de lijstweergave?

U kunt de lijstweergave groepsgewijs bewerken, hetzij door de items te selecteren die u individueel wilt bewerken met de keuzevakjes aan de linkerzijde van de lijst, of door alle zichtbare items in de lijst te selecteren door te klikken op het bovenste keuzevakje in de kop van de lijst. U zult het venster Groepsgewijs bewerken zien aan de rechterzijde van het scherm. Hier kunt u wijzigingen aanbrengen in alle items die groepsgewijs geselecteerd zijn met één veld tegelijk.