Waar kan ik deals vinden van een gedeactiveerde gebruiker en het eigenaarschap daarvan wijzigen?

Je kunt de deals van een gedeactiveerde gebruiker weergeven door een filter toe te passen op je lijstweergave om de deals van die gebruiker te retourneren. De eenvoudigste manier om dit te doen is de gebruiker tijdelijk te reactiveren en dan de dealslijst van die persoon te filteren. Dan kun je eenvoudig de functie groepsgewijs bewerken in de lijst toepassen om deze deals aan een andere eigenaar toe te kennen. Je kunt deze gebruiker daarna weer deactiveren.
Het is ook mogelijk om een filter te maken met meerder voorwaarden die afbeelden “organisatie-eigenaar is niet (gebruiker een)”, “organisatie-eigenaar is niet (gebruiker twee)” enzovoort, tot je door alle actieve gebruikers in de account bent gegaan, en alleen de items overblijven waar geen actieve gebruiker bijhoort als eigenaar.