Hoe verberg ik Pijplijnen voor mijn gebruikers of verleen ik toegang aan specifieke gebruikers?

Het is niet mogelijk een volledige pijplijn voor een gebruiker te verbergen, maar je kunt de zichtbaarheid van de deals in de pijplijn instellen zodat alleen bepaalde gebruikers deze kunnen zien. In dit geval zal de gebruiker de pijplijn zien, maar zal deze leeg lijken. Je kunt deze toestemmingen instellen via het tabblad instellingen/gebruikers & toestemmingen/toestemmingen-tabblad. Voor meer informatie, Klik hier.