Hoe verberg ik Pijplijnen voor mijn gebruikers of verleen ik speciale toegang aan specifieke gebruikers?

Het is niet mogelijk een volledige pijplijn voor een gebruiker te verbergen, maar u kunt de zichtbaarheid van de deals in de pijplijn zo instellen, dat alleen bepaalde gebruikers deze kunnen zien. In dit geval zal de gebruiker de pijplijn zien, maar zal deze leeg lijken. U kunt deze toestemmingen instellen via het tabblad: instellingen/gebruikers & machtigingen/machtigingen. Klik hier voor meer informatie.