Kan ik volgers groepsgewijs toevoegen?

Ga als volgt te werk om Volgers groepsgewijs toe te voegen aan je Pipedrive-account:

• Voeg de ID-kolom toe aan je Lijstweergave van je Deals-tabblad en exporteer de lijst naar Excel, zoals hier wordt afgebeeld.
  • Voeg in Excel een kolom toe voor “deal/persoon/product” en/of “organisatievolgers” en voer alle gebruikers in die je wilt toevoegen als een volger in de cel gescheiden door een komma.
  • Importeer het Excelbestand weer in Pipedrive zoals hier is uitgelegd, en met gebruikmaking van het ID-veld.
  • Gebruik terwijl je de import toewijst, het veld voor Deal/Persoon/Organisatievolger aan de linkerzijde om deze toe te wijzen aan de Volgerkolom in je spreadsheet.