Kan ik volgers groepsgewijs toevoegen?

U kunt deze volgende oplossing gebruiken om dit te realiseren:

1. Voeg de ID-kolom toe aan de deallijstweergave en exporteer de lijst naar Excel, zoals hier afgebeeld.

2. Voeg in Excel een kolom toe voor “deal/persoon/product” en/of “organisatievolgers” en voer alle gebruikers in die u wilt toevoegen als een volger in de cel gescheiden door een komma.

3. Importeer nu de Excelfile weer terug in Pipedrive zoals hier uitgelegd met gebruikmaking van het ID-veld van het Pipedrive-systeem.

4. Tijdens stap 2 van het importeren, het toewijzingsstadium, moet u zorgen dat u het “deal/persoon/product” en/of het “organisatievolgers” -veld aan de linkerzijde gebruikt, om dit toe te wijzen aan uw volgerkolom van de spreadsheet.

Met deze stappen kunt u uw huidige items updaten in Pipedrive en groepsgewijs volgers toevoegen.