Waarom zie ik geen cirkeldiagram voor mijn gesloten deals?

Het cirkeldiagram verschijnt alleen als de Beheerder een doel heeft ingesteld voor de gebruiker (Instellingen/Doelen). Het cirkeldiagram om de vorderingen van je doelen te bekijken, is alleen zichtbaar wanneer de Pijplijn wordt gefilterd op persoonlijke filters (de namen van je gebruikers), en onzichtbaar wanneer het filter is ingesteld op “iedereen” of aangepaste filterinstellingen gebruikt worden.