Hoe kan ik de statistiekenpagina's exporteren in een excel- of pdf-bestand?

Wij hebben nog geen optie voor het exporteren van de data van de statistiekenpagina. Een actuele oplossing zou zijn om gebruik te maken van de “scherm afdrukken” en “opslaan als pdf” te selecteren in plaats van een printer. U kunt ook onze API-pagina gebruiken om de gegevens te exporteren. Hiervoor heeft u de kennis van ontwikkelaars nodig: https://developers.pipedrive.com/v1