Data exporteren van statistieken of het dashboard in excel

Je kunt niet alle grafieken tegelijk exporteren, maar je kunt wel de individuele datapunten van rapporten exporteren.

Ga om specifieke datapunten van Statistieken in excel te exporteren naar “Rapporten” en klik op elke balk, wijs naar een grafiek, of nummer in een grafiek dat je graag wilt exporteren.

Voor het Dashboard, gewoon op een nummer klikken.

Dit zal je een popup geven die een lijst laat zien van alle data vervat in dat nummer of die punt op de grafiek. Klik in die pop-up op de drie stippen in de rechter bovenhoek. Selecteer daarna 'Statistische resultaten exporteren':

Selecteer daarna gewoon het bestandstype en je bent klaar.