Kan ik volgers groepsgewijs toevoegen?

U kunt deze volgende oplossing gebruiken om dit te realiseren:

1. Voeg de ID-kolom toe aan de deallijstweergave en exporteer de lijst naar Excel, zoals hier afgebeeld.

2. Voeg in Excel een kolom toe voor deal/persoon/product of organisatievolgers en voer alle gebruikers in die u wilt toevoegen als een volger gescheiden door een komma.

3. Importeer nu de Excelfile weer terug in Pipedrive zoals hier uitgelegd met gebruikmaking van het ID-veld:

4. Zorg dat u tijdens de toewijzing van de import het veld deal/persoon/product of Organizatievolger gebruikt aan de linkerzijde om dit toe te wijzen aan uw volgerkolom van de spreadsheet