Waarom wordt dit item afgebeeld als verborgen in het zijbalkgedeelte van de detailweergave?

De meest waarschijnlijke oorzaak hiervoor is dat je geen toestemming hebt om dit item te bekijken. Zichtbaarheid van items voor gebruikers die geen Beheerder zijn kan beperkt zijn. Zichtbaarheid kan aan een gebruiker gegeven worden die geen Beheerder is, hetzij door de zichtbaarheid van het item in te stellen op “volledig bedrijf”, waarbij de gebruiker de eigenaar van het item wordt, of door de gebruiker als volger toe te voegen.