Kan ik meerdere e-mailadressen synchroniseren met één gebruiker?

Iedere gebruiker kan maar een e-mailadres tegelijk laten synchroniseren in Pipedrive. Als je e-mails van andere adressen wilt ontvangen, adviseren wij dat je gebruikmaakt van onze BCC-functie en andere e-mailadressen toe te voegen in het Alternatieve e-mailadres voor het Smart BCC formulier, dat te vinden is in Instellingen > Persoonlijk > E-mailintegratie.