Hoe kan ik mijn activiteiten koppelen aan diverse contactpersonen?

Als je een activiteit aanmaakt, typ je gewoon de namen van de personen in die je wilt toevoegen aan de activiteit in het “mensen” veld, druk daarbij op enter na elke nieuw contact, of selecteer daarbij contacten uit het automatisch aanvullende vervolgmenu.

Momenteel is het alleen mogelijk om diverse contactpersonen maar geen organisaties of gebruikers aan een activiteit te koppelen.