Waarom kan ik geen gegevens importeren?

Alleen Beheerders zijn in staat data in het Pipedrive-account te importeren. Om dit te doen, moet de Beheerder gaan naar Instellingen > Data importeren

Als je een foutmelding krijgt als je probeert een spreadsheet te importeren, kan dit veroorzaakt worden door je spreadsheet: hoewel er geen maximum limiet bestaat voor het aantal kolommen in de spreadsheet, bedraagt de maximale bestandsomvang 50mb, met een maximum limiet van 50,000 rijen in de spreadsheet.