Waarom krijg ik een fout als ik een bestand probeer te openen?

Dit heeft waarschijnlijk te maken met de Google Drive-integratie die jij en je collega’s kunnen hebben geconfigureerd.

Als je een bestand naar Pipedrive hebt geüpload, terwijl de Google Drive-integratie was ingeschakeld, dan zal het zijn opgeslagen op je Google Drive.

Je collega's zullen in staat zijn de bestanden te openen die op Google Drive zijn opgeslagen als de volgende twee condities van toepassing zijn;

1. Zij hebben ook de Google Drive-integratie aangezet in Pipedrive.

2. Het bestand staat ingesteld als ‘gedeeld’ in je Google Drive.