Android: SMS-en van de app aan contacten

Wil uw contact voor een deal liever een SMS-bericht ontvangen? Een SMS-bericht sturen aan een contactpersoon voor een deal is bijzonder eenvoudig! Als u een deal hebt die openstaat, klik dan op het contact (of ga direct naar de pagina van het contact), klik op de tekstballon en schrijf uw bericht.

U moet svp overwegen dat dit alleen werkt met het standaard telefoonnummer toegevoegd aan het contact, en niet automatisch een telefoonnummer zal bellen dat zich in de aangepaste velden of notities op de pagina van dat contact bevindt. De normale gesprekskosten zullen ook op het gesprek van toepassing zijn.