iOS: Calendar-weergave

Klik om al uw aanstaande activiteiten op een kalender te bekijken in de Pipedrive app, op het kalenderpictogram, onderaan het homescherm van de app, schakel dan over op de kalender door op de optie te tikken bovenaan het scherm.

De kalender zal u dan alle activiteiten die voor die dag gepland staan laten zien in kalenderformaat, en u kunt het schema voor toekomstige dagen eenvoudig zien door deze aan de bovenzijde te selecteren.

Op die manier kunt u zien op welk tijdstip uw dag begint, wanneer deze eindigt, en dubbel boeken van activiteiten voorkomen!