iOs: De dichtbijfunctie

Als u de “dichtbij”-functie gebruikt van de iOS-app, zult u op een kaart alle contacten zien die dichtbij zijn! Dit kan werkelijk handig zijn als u dit persoonlijke tintje wilt toevoegen door langs te gaan, hetzij voor een geplande vergadering of als verrassing, om uw klanten dat extra persoonlijke tintje te geven.

Als u de dichtbijfunctie gebruikt, moet u tikken op de “More”-knop (met drie stippen) in de rechter benedenhoek van het home-scherm van de app. Tik dan op “Dichtbij” en u ziet een kaart met alle locaties die dichtbij zijn.

Als u voor de eerste maal Nearby opent, zult u ook verzocht worden om Pipedrive toegang te geven tot uw locatie.

Alle locaties die dichtbij zijn kunnen worden gefilterd per persoon, organisatie, of deal door de verschillende opties bovenaan te selecteren. In alle gevallen het standaardadres dat behoort bij de relevante organisatie. In het geval van mensen en deals, zou dit het adres zijn van de organisatie die gekoppeld is aan die persoon of die bepaalde deal.

Als u de resultaten verder wilt filteren, kunt u filteren met uw normale Pipedrive filters door te klikken op de normale filtertoets in de rechter bovenhoek, afgebeeld als een trechter.

Momenteel werkt de dichtbijfunctie alleen met het standaardadres voor de organisatie en omvat geen aangepaste adresvelden.