Android: Hoe kan een photo note worden toegevoegd aan een deal of contactpersoon?

Om snel een foto toe te voegen van je camera van de laatste handgeschreven vergadernotities of tekeningen op het whiteboard, tik op de groene '+' knop op een deal, persoon of organisatieweergave.

Als u “foto maken” selecteert van het menu, kunt u een nieuwe foto maken met de camera van uw telefoon. Of, klik op “bestand bijvoegen” en zal hetzij het kiezen van de galerij of foto-optie u in staat stellen een al bestaande foto te uploaden. Neem hetzij een nieuwe foto, of tik op de bestaande foto om deze op te slaan als een notitie bij een deal, persoon, of organisatie die u heeft openstaan.

De foto zal dan worden opgeslagen op het tabblad Flow en zal ook toegankelijk zijn op de web app.