Android: De dichtbijfunctie

Als u de “dichtbij”-functie gebruikt van de Android app, zult u op een kaart alle contacten zien die dichtbij zijn! Dit kan werkelijk handig zijn als u dit persoonlijke tintje wilt toevoegen door langs te gaan, hetzij voor een geplande vergadering of als verrassing, om uw klanten dat extra persoonlijke tintje te geven.

Tik om de dichtbijfunctie te gebruiken op de drie stippen in de rechter benedenhoek op het homescherm van de app. Tik dan op “Dichtbij”, en u zult een kaart zien met alle locaties die dichtbij zijn.

Deze kan worden gefilterd per persoon, organisatie, of deal door de pictogrammen bovenaan te selecteren. In alle gevallen het standaardadres dat behoort bij de relevante organisatie. In het geval van mensen en deals, zou dit het adres zijn van de organisatie die gekoppeld is aan die persoon of die bepaalde deal.

Momenteel werkt de dichtbijfunctie alleen met het standaardadres voor de organisatie en omvat geen aangepaste adresvelden.