Hoe worden gewiste deals hersteld?

Om een gewiste deal te herstellen, moet je gaan naar de Detailweergave van die deal.
Als je daar bent, klik dan op de Heropenen knop die zich rechts bovenaan bevindt in de Detailweergave.
Dit zal de status van deze deal weer in Open veranderen, in hetzelfde stadium toen deze werd gemarkeerd als Gewist.

Als je graag meer dan één gewiste deal zou willen herstellen, dan adviseren we je om gewiste deals in je Pipedrive-account te filteren om te vinden wat je zoekt.
Wanneer je dit gedaan hebt, kun je gebruikmaken van het menu voor Groepsgewijs bewerken om alle deals te selecteren die je wilt herstellen.
In het paneel Groepsgewijs bewerken, zoek je het Status veld, selecteer je Bestaande waarde vervangen door... en selecteer je dan Open.

Als je hiermee klaar bent, klik dan op de Update knop om deze statuswijzigingen op te slaan.