Betalen voor Pipedrive met PayPal

Om te betalen voor Pipedrive met gebruikmaking van PayPal, moet je eerst een PayPal account hebben waarmee je de betaling kunt uitvoeren. Als je geen PayPal account hebt, ga dan naar paypal.com om jezelf te registreren – het is gratis.

Als je al een PayPal account hebt, navigeer dan naar instellingen/facturering op een Pipedrive beheerdersaccount en klik op update.

Je zult dan je factureringsgegevens moeten opgeven, betreffende je abonnement, factureringsfrequentie, contactgegevens en adresgegevens. Zodra je hiermee klaar bent, selecteer je PayPal uit de afgebeelde betalingsmethodes, en voer je de betaling met PayPal uit.

Een nieuw tabblad zal zich openen in je browser, waar je wordt doorgestuurd naar de Pipedrive’s PayPal betaling. Log in op je PayPal account, en selecteer akkoord en ga verder.

Je wordt dan teruggeleid naar je pagina met factureringsgegevens in Pipedrive met een succesbericht dat je gekozen abonnement en de datum van de eerste afschrijving vermeldt. Een vooraf goedgekeurde betaling zal worden aangemaakt in je PayPal account voor afschrijving op een herhaald abonnement.