Waar kan ik mijn BTW- (in de Benelux), VAT (in Engeland) of het ABN/ACN-nummer (in Australië) toevoegen?

Wanneer het factureringsadres van je bedrijf zich bevindt in Europa of Australië, heb je de optie om je VAT/BTW-nummer of ABN/ACN-nummer in te voeren om te voorkomen dat je extra BTW/GST moet betalen voor Pipedrive.

Om dit te doen, moet je naar je factureringspagina gaan (Instellingen > Facturering), en als je je adres invoert, moet je ook het BTW-nummer voor Europese adressen, of het ABN/ACN-nummer voor Australische adressen invullen.

Europees:

Australisch:

Als je je adres al hebt ingevoerd, en je naderhand je VAT/BTW-nummer of ABN/ACN-nummer wilt invoeren, ga naar je factureringspagina (Instellingen > Facturering) en klik op 'update' naast het factureringsadres.

Als je VAT/BTW-nummer of ABN/ACN-nummer niet wordt geaccepteerd, maar je dit hebt gecontroleerd aan de hand van je officiële gegevens (BTW vinkje en ABN/ACN vinkje), svp neem dan contact met ons op door te drukken op de knop ‘Chat met ons’ op ons Helpcentrum voor meer assistentie.