Sleep-en-plak deals om ze naar het volgende pijplijnstadium te verplaatsen

Klik op een deal en versleep deze over de pijplijn om deze naar het volgende salesstadium te verplaatsen.

Als je een deal gaat verslepen, verschijnt er een werkbalk onderaan het scherm. Plaats deals in de relevante vakken onderaan om deze als gewonnen of verloren te markeren. Je kunt ook deals verwijderen of deze naar een andere pijplijn zenden.

Aantekening: Voltooide deals (gewonnen of verloren) zullen uit je pijplijnoverzicht verdwijnen en kunnen nog bekeken worden met je filters of rapporten.