E-mailsjablonen

E-mailsjablonen vormen een van de eenvoudigste manieren om tijd te besparen als verkoopmedewerker - er is dus geen betere manier om je productiviteit te verbeteren dan gebruik te gaan maken van e-mailsjablonen in Pipedrive!

Sjablonen zijn beschikbaar voor Gold en Platinum gebruikers die Email Sync hebben geconfigureerd. Zodra je dat gedaan hebt, is het gebruik van de e-mailsjablonen eenvoudig. Je kunt sjablonen toevoegen en aanpassen door te gaan naar je e-mailtabblad, dan te klikken op ‘Opstellen’, en dan te klikken op de sjablonenknop in de rechterbenedenhoek:

Pipedrive biedt je een aantal sjablonen om je op weg te helpen, maar om nieuwe op te stellen type je gewoon een e-mail op het e-mailscherm, en klik je daarna op Sjablonen, en dan op Concept opslaan als Sjabloon.

Door te klikken op de Sjablonen Manager kun je ook de volgorde van je sjablonen bewerken en aanpassen.

E-mailsjablonen kunnen ook worden verzonden, maar niet worden bewerkt, vanaf de detailoverzichtspagina (deal-, persoon- en organisatiepagina’s) via hun betreffende e-mailtabbladen.

Tenslotte, e-mailsjablonen zijn persoonlijk, dus zullen al je gebruikers hun eigen sjablonen moeten schrijven. Dit stelt ze in staat om hier hun eigen speciale flair aan toe te kennen.

Dus selecteer je sjabloon, geef je dit een persoonlijk tintje voor die klant, even verzenden en je bent klaar!

Om te laten zien hoe je de e-mailsjablonen het beste kunt gebruiken, hebben wij ook deze video voor je gemaakt die alles illustreert wat hierboven beschreven staat: