Waarom verschijnen mijn e-mails met verschillende formattering als ik deze verzend?

Dit is meestal het gevolg van knippen en plakken uit een externe bron.

Wanneer je kopieert en plakt in Pipedrive's mailclient, zal deze de formattering van de externe bron aanhouden waarin je het oorspronkelijk hebt geschreven (zoals in een tekstverwerker of een andere e-mailclient).

Om dit te verhelpen, kun je e-mailsjablonen gebruiken in Pipedrive om sjablonen samen te stellen voor e-mails die je geregeld verzendt, of als alternatief, als je iets moet kopiëren en plakken, zorg dan dat je tekst plakt zonder formattering (ctrl-shift-v in Windows, cmd-shift-v op een Mac).