Hoe kan ik toegang krijgen tot een gesloten account?

Om als beheerder toegang te krijgen tot een gesloten Pipedrive-bedrijf, kun je gewoon inloggen met je bestaande gegevens die verbonden zijn aan het gesloten bedrijf, en daarna de nieuwe factureringsgegevens invullen. Bedenk dat het alleen mogelijk is in de tijd waarin de data op onze servers aanwezig is.

Gebruikers die geen beheerder zijn, kunnen een account niet reactiveren. Als je je account zou willen reactiveren, neem dan svp contact op met je accountbeheerder.