Hoe kan ik weer toegang krijgen tot een gesloten account, moet ik dan betalen voor een ander aantal stoelen?

Om toegang te krijgen tot een gesloten Pipedrive-bedrijf om te betalen voor een ander aantal stoelen, kun je gewoon inloggen met je bestaande gegevens die verbonden zijn aan het gesloten bedrijf en door daarna de nieuwe factureringsgegevens in te vullen.

Aan de rechterzijde van de pagina zul je een optie zien voor “Stoelen toevoegen of wissen”.

Als er meer gebruikers dan stoelen zijn zullen er een paar gebruikers moeten worden gedeactiveerd, wat ook mogelijk is via dit venster. Bedenk dat het alleen mogelijk is om toegang te krijgen tot een gesloten bedrijf in de tijd waarin de data op onze servers aanwezig is.