Waar is de API-code voor bestemd?

De API-code is voor ontwikkelaars die integraties bouwen tussen Pipedrive en andere diensten. Het gebruik ervan vereist een bepaald niveau aan technische expertise en daarom behoort het alleen te worden gebruikt door de ontwikkelaars of programmeurs van je team.

Let er svp ook op, dat door de API (met behulp van de API-code) alle data toegankelijk is vanaf je Pipedrive-account. Dit betekent dat je de code nooit moet geven aan iemand met wie je liever niet al je data wilt delen.

Zonder de code is je account volledig veilig. Dus zolang je de code met niemand deelt is er niets aan de hand.