Waar activeer of deactiveer ik individuele producten?

Noot: De functie Producten is beschikbaar in het Gold-abonnement. Ga om naar het Gold-abonnement over te schakelen naar Instellingen > Facturering > Abonnementen wijzigen.

Als je Producten wilt deactiveren of activeren in je Pipedrive-account, kun je dit doen door te gaan naar de Detailweergave van het specifieke product, en te klikken op de Deactiveren knop, die aan de rechterzijde van het scherm te vinden is.
Als je graag een voorheen gedeactiveerd product wilt activeren, ga je in de Detailweergave van het gedeactiveerde product, en klik je op de Activeren knop die zich daar bevindt.

Dit kan ook worden gedaan voor diverse producten tegelijk, door middel van de Groepsgewijs bewerken functies van de Lijstweergave in de functie Producten