Kan ik producten importeren en deze automatisch aan deals koppelen?

Noot: De functie Producten is beschikbaar in het Gold-abonnement. Ga om over te schakelen op het Gold-abonnement naar Instellingen > Facturering > Abonnementen wijzigen.

Hoewel je een lijst Producten kunt importeren in Pipedrive, kun je deze Producten helaas niet aan Deals koppelen met behulp van het importeerproces.
Dit kan momenteel alleen handmatig gebeuren of via onze API als je een ervaren ontwikkelaar bent of je deskundige programmeurs tot je beschikking hebt.