Wat betekent het als ik een product volg?

Noot: De functie Producten is beschikbaar in het Gold-abonnement. Ga om over te schakelen op het Gold-abonnement naar Instellingen > Facturering > Abonnementen wijzigen.

Dit houdt verband met de zichtbaarheidsinstelingen in Pipedrive. Normale gebruikers zullen in staat zijn om een product te zien en te bewerken dat de zichtbaarheidsinstelling heeft die is ingesteld op “Alleen eigenaar en volgers”, vooropgesteld dat zij een volger van het product zijn.
Maar normale gebruikers die geen volgers zijn, zullen niet in staat zijn een product te zien en te bewerken.