Een vriend vertellen

Als je ooit Pipedrive hebt willen introduceren aan een vriend, die een beter georganiseerd verkoopproces op zijn/haar werkplek kan gebruiken, dan is de beste manier om dit te doen ons Een vriend vertellen systeem! Op die manier kun je je vrienden helpen en zelf wat gratis Pipedrive tijd krijgen omdat je dit doet!

Noot: deze functie is bestemd om Pipedrive bij anderen te introduceren. Als je je collega's wilt toevoegen aan je eigen Pipedrive bedrijfsaccount, dan kun je dit doen door ze als user toe te voegen.

Voor toegang tot de informatie van Een vriend vertellen in je bedrijfsaccount, kun je gaan naar to Instellingen, > Een vriend vertellen, of klik je op je portret in de Pipedrive app en selecteer je “Een vriend vertellen”.

Als je Pipedrive aan iemand wilt aanbevelen, staan je diverse manieren ter beschikking waarop je dit kunt doen, deze staan vermeld aan de rechterzijde van de Een vriend vertellen pagina.

• E-mail: als je het mensen snel wilt vertellen, type je hun e-mailadres in het vak Vrienden uitnodigen en klik je op Verzenden om ze te voorzien van een vooraf opgestelde uitnodigingsmail.
  • Direct link: om een direct link te versturen kopieer je gewoon de uitnodigingslink die je hier vindt, en plak je deze op de plek waar je hem wilt delen met je collega's.
  • Sociale media: klik op de betreffende knop om het bericht te verzenden via Twitter, Facebook, Facebook Messenger, of LinkedIn. Een nieuw tabblad zal zich openen met je opgeslagen login-gegevens, met daarop een al opgesteld bericht over Pipedrive, samen met je link!

Je kunt ook selecteren om je Een vriend vertellen link toe te voegen aan al je uitgaande e-mailberichten door te klikken op de Pipedrive e-mailhandtekeningsoptie die je daar aantreft.

Om de status van deze Een vriend vertellen uitnodigingsmails te volgen, kun je de status van elke verzonden uitnodigingsmail onderaan deze pagina bekijken — van waar deze werd verzonden, of de genodigde deze accepteerde, en of hij/zij van start gegaan is met een Pipedrive abonnement.

Je zult ook een e-mail van Pipedrive ontvangen die je inlicht dat je genodigde van start gegaan is met zijn/haar eigen Pipedrive proefperiode, en je genodigde zal ook herinnerd worden aan zijn/haar Een vriend vertellen uitnodiging als hij/zij deze nog niet heeft gebruikt.

De beloningen!
Gewoon voor de uitnodiging om Pipedrive te gebruiken, zullen de mensen die je uitnodigt twee extra weken in hun proefperiode ontvangen — een totaal van 30 dagen om te zien hoe Pipedrive werkt! Als je genodigde Pipedrive voldoende waardeert om aan een eigen abonnement te beginnen, zul je op je eigen Pipedrive abonnement een korting ontvangen voor hetzelfde bedrag dat je genodigde heeft betaald.