Wat gebeurt er met de gegevens van een gedeactiveerde gebruiker?

Als een gebruiker nog deals of contactpersonen bezit als deze wordt gedeactiveerd, blijven die Deals en Contactpersonen in de Pipedrive-database. Maar omdat Pipedrive alleen kan zoeken en filteren op grond van actieve items, zullen die deals en contacten niet zichtbaar worden bij zoekfuncties.

Als je die deals en contactpersonen aan een andere gebruiker wilt toekennen, volg dan de stappen die hier beschreven staan.