Hoe kan ik de dealkans instellen?

Noot: Deze actie is alleen beschikbaar voor Beheerders.

Kans in Pipedrive is de waarschijnlijkheid dat een deal succesvol afgesloten wordt, en dat de waarde van de deal zal worden toegevoegd aan je bedrijfsomzet.
Door de kans te programmeren voor elke deal in je pijplijn, kun je de waarschijnlijkheid aanpassen die op je specifieke inzicht voor elke deal is gebaseerd, en kun je een zeer gedetailleerd idee krijgen over hoeveel omzet je bedrijf waarschijnlijk zal draaien.

Om de kans voor deals in je Pipedrive stadia in te stellen...

• Ga je naar Instellingen > Pijplijnen in je Pipedrive-account.
  • Zoek de Dealkans optie, die te zien is onder je pijplijnenlijst.
  • Klik op Ja om deze functie in te schakelen.

Zodra dit is ingeschakeld, zal het dealkansveld verschijnen in de Deal toevoegen prompt, waarmee dit kan worden geprogrammeerd bij het aanmaken van de deal.

Dealkans kan ook worden toegevoegd (of bewerkt) door het Importeren proces.
Dit kan gebeuren door het mappen van het Deal - Kans veld aan de juiste kolom in je geïmporteerde spreadsheet.
Om meer te leren over het importeren van spreadsheets, klik je hier

Noot:
De geprogrammeerde kans voor een specifieke deal zal elke kans overschrijven die is ingesteld voor het stadium waar de deal zich nu in bevindt.

Hoe zal de dealkans worden afgebeeld in Pipedrive?

Wanneer de kanspercentages worden geprogrammeerd, wordt de samenvatting van de deals in specifieke stadia afgebeeld als een percentage van de totale waarde van de deals in dat stadium. Omdat deze informatie belangrijk is voor het begrip van het percentageoverzicht in je pijplijn, geven wij dit op verschillende manieren weer.

• In de Detailweergave van een deal die een specifieke dealkans heeft:

• In de Pijplijnweergave van je Deals tabblad:

• In de Lijstweergave van je Deals tabblad: