Hoe je betrokken Personen of Organisaties aan een Deal toevoegt

Noot: Deze actie is alleen beschikbaar voor Beheerders.

Misschien wil je een Deal verbinden met meer dan één Contactpersoon of Organisatiecontact in je Pipedrive-account.
In deze situaties, waar een deal verbonden is aan meer dan één betrokken Persoon of Organisatie, adviseren wij je een aangepast veld te maken — van het Persoon- of Organisatietype, afhankelijk van je behoefte — om de verwijzing naar die data mogelijk te maken.

Om dit te doen...

• Ga je naar Instellingen > Velden aanpassen in je Pipedrive-account
  • Klik op Een veld toevoegen, en selecteer het veldtype dat je wilt toevoegen aan de account. In deze situatie bevelen we aan om een Organisatie of Persoon veldtype, te selecteren afhankelijk van je wensen. Voor dit voorbeeld zullen wij een Organisatie veldtype kiezen.

• Geef dit veld een naam en druk op Opslaan om het aanmaken van het veld te voltooien. Voor dit voorbeeld hebben wij het veld “Betrokken organisatie” genoemd.
  • Ga naar de Detailweergave van een van de deals in je Pipedrive-account.
  • Ga naar het DETAILS gedeelte van de Detailweergave van de deal, en zoek het pas aangemaakte veld.
  • Typ de naam van de tweede organisatie die je bij deze deal wilt betrekken. In dit voorbeeld verbinden we deze deal met de “Tweede Organisatie”.

• Zodra de instelling gereed is, zal deze Organisatie nu bij deze deal betrokken zijn.
  • Ga om deze relatie te vinden naar de Detailweergave van het “Tweede organisatie” contact. Je zult de betrokken deal vinden onder het DEALS gedeelte.

Nu zul je in staat zijn om effectief de deals te volgen die betrekking hebben maar niet rechtstreeks verbonden zijn met die organisatie.
Dezelfde functie kan worden geconfigureerd aan verbonden informatie van vele items in Pipedrive — van bij een Deal betrokken Personen, of aan een Contactpersoon verbonden Gebruikers, tot aan een Product verbonden Organisaties.