E-mailhandtekening

Noot: E-mailhandtekeningen zijn beschikbaar in de e-mailsynchronisatie van ons Gold-abonnement. Ga voor de omschakeling naar het Gold-abonnement naar Instellingen > Facturering > Abonnementen wijzigen.

Wanneer je wilt schrijven aan de contactpersonen van je Pipedrive-account, is het waardevol om ze te voorzien van de meeste informatie over jezelf, je bedrijf en hoe je het beste te bereiken bent voor meer informatie.
Om dit zo efficiënt mogelijk te doen, adviseert Pipedrive dat je een specifieke e-mailhandtekening maakt in onze E-mailsynchronisatiefunctie, zodat elke klant de informatie ontvangt die je helpt bij het realiseren van een deal.

Je handtekening aanmaken

Als je je e-mailhandtekening wilt aanmaken in Pipedrive...

• Ga je naar de prompt voor E-mail Opstellen in Pipedrive. Dit kan gedaan worden vanuit het Mail tabblad of vanaf de Verzend e-mailfunctie van de Detailweergave van een deal of contactpersoon.
  • Klik op de Handtekening knop.

• Ontwerp je e-mailhandtekening in de E-mailhandtekening prompt! Deze kan links en afbeeldingen bevatten in combinatie met je naam- en contactinformatie.
  • Klik op Opslaan.

Je handtekening gebruiken

Zodra je handtekening succesvol is geprogrammeerd, zal de handtekening automatisch verschijnen in elke prompt voor het opstellen van een e-mail in Pipedrive.
Alle wijzigingen in de handtekening zullen alleen van toepassing zijn op die specifieke e-mail, tenzij die wijzigingen ook worden aangebracht in het E-mailhandtekening vak.

Als je nieuwe e-mailhandtekening is geprogrammeerd, hoef je alleen het bericht in de e-mail op te stellen en dit te verzenden aan de ontvanger.
Pipedrive zal ervoor zorgen dat de ontvanger alle informatie van je handtekening kan lezen.