Omzetprognoserapport

Noot: Het omzetprognoserapport vormt één van de vele nuttige functies van het Platinum-abonnement van Pipedrive. Klik hier om te leren hoe je tussen abonnementen kunt omschakelen.

Omzetprognoserapport

Een belangrijk onderdeel voor het beheren van grote omzetbedragen is dat je goed geïnformeerde beslissingen kunt nemen over de bedrijfsomzet. Om je in de gelegenheid te stellen om goed geïnformeerde beslissingen te nemen op grond van de meest relevante gegevens, heeft Pipedrive het omzetprognoserapport gemaakt.

Om dit rapport te zien, ga je naar Statistieken > Rapporten, en selecteer je Omzetprognose, onder de Verkoopprestaties kop.

Dit specifieke rapport geeft je inzicht in het geld dat je bedrijf waarschijnlijk spoedig zal ontvangen. Berekend op grond van de GEWONNEN en OPEN deals in je account — en aangepast op grond van waarschijnlijkheid, tenzij deze functie is uitgeschakeld — dit zou je moeten helpen bij het plannen van de te verwachten omzet, wat je dan weer zou moeten helpen te weten waar je je bedrijf kunt verbeteren.

Dit rapport kan alleen worden aangepast door Deals om de OPEN en GEWONNEN deals te zien die de ontvangsten van je bedrijf bepalen.