Omzetprognoserapportage

Noot: De Omzetprognose is beschikbaar in het Platinum-abonnement van Pipedrive. Ga als je wilt omschakelen naar het Platinum-abonnement naar Instellingen > Facturering > Abonnementen wijzigen.

Omzetprognose

Dit specifieke rapport geeft je inzicht in het geld dat je bedrijf waarschijnlijk spoedig zal ontvangen. Berekend op grond van de GEWONNEN en OPEN deals in je account — en aangepast op grond van waarschijnlijkheid, tenzij deze functie is uitgeschakeld — dit zou je moeten helpen bij het plannen van de te verwachten omzet, wat je dan weer zou moeten helpen te weten waar je je bedrijf kunt verbeteren.

Dit rapport kan alleen worden aangepast...

• Bij Deals, om de OPEN and GEWONNEN deals te zien die de bepalend zijn voor de omzet van je bedrijf.