Super Data

Het vinden van aanvullende informatie over een lead of deal door LinkedIn, EXAMPLE 2, of andere openbare informatiebronnen door te ploegen is tijdrovend en kan vervelend zijn.

Maar dan vormt Super Data de uitkomst! Super Data verzamelt openbare gegevens over je klanten, zodat je er niet langer naar hoeft te zoeken.

Het is volledig optioneel en maakt alleen gebruik van gegevens die openbaar toegankelijk zijn. Alles dat binnenkomt via Super Data kan ook gevonden worden met behulp van Google met hetzelfde e-mailadres en andere data die je toevoegt als je een contact aanmaakt in Pipedrive.

Om Super Data in te schakelen, ga je naar je instellingenpagina, onder Functies, en schakel je “Super Data” in.

Wanneer je een pagina voor een Persoon of Organisatie opent, zul je nu de volgende aanvullende informatie zien: