Hoe kan ik Contactvelden toevoegen aan de prompt voor Deal toevoegen?

Noot: Deze actie is alleen beschikbaar voor Beheerders.

Ga naar Instellingen > Eigenschappen in je Pipedrive-account.
Zoek de Persoon- en organisatievelden in de dealdialoog (beta) optie, en selecteer Aan.

Zodra deze is ingeschakeld, zal de Deal toevoegen prompt ook velden bevatten voor specifieke Contact-informatie.
Dit stelt je nu in staat specifieke Contact-informatie in te vullen wanneer je een nieuwe persoon aan een Deal toevoegt. Dit maakt je efficiënter met de informatie in je Pipedrive-account.